Despre Redeco

”Toti oamenii se aseamănă prin cuvinte, Numai faptele îi deosebesc.”

Companie de Design și Renovări în Moldova

REDECO – marca comerciala a companiei de construcții Nordstar-Grup SRL, specializată în servicii de  Reparații la Cheie, Design Interior și Construcții Case Particulare în Chișinău.

Numele companiei noastre este NordStar-Grup SRL, REDECO fiind o ramură de activitate specializată în Reparații Apartamente, Reparații Spații Comerciale, Design Interior și Construcții Case particulare în Chișinău. 

Compania de Design redeco

Oferim și prestăm toate serviciile necesare pentru o Reparație de Calitate a Locuințelor și Spațiilor Comerciale.

Consultăm fiecare client în parte, adaptându-ne la cerințele individuale și particulare ale fiecărui proiect. Coordonăm, conducem, supraveghem și executăm lucrarea sau proiectul dvs. cu toată garanția și încredea ce oferă o echipă de specialiști calificați.

Misiunea companiei noastre este de a oferi clienților noștri un produs final și servicii de calitate înaltă, având mereu grijă de toate detaliile, astfel încât rezultatul final să fie cel dorit.
Satisfacția clientului este obiectivul și baza succesului nostru.

De ce ne aleg clienții și de ce ne poziționăm ca una dintre cele mai bune companii de construcții de pe piața?
Compania noastră este lider pe piața serviciilor de Reparații în Apartamente, Reparații Case, Design Interior și Construcții Case Particulare în Moldova, oferim un plus de valoare prin serviciile noastre și prin atenția pe care o avem față de clienți. Găsim soluții potrivite pentru fiecare client și rezolvăm orice problemă apărută în timpul efectuării lucrărilor sau după darea în exploatare. Poate și de asta, 90% dintre clienții noștri devin prieteni și clienți fideli ai companiei.
» Proiecte de Design Interior
Vă oferim tot spectrul de servicii – Conceptual Design, Schițe tehnice, Proiecte Design Interior în 2D și Vizualizare în 3D, Replanificări, Amenajări, Consultanță, Management de proiect…
» Efectuăm orice tip de reparație – renovare, lucrări de finisare… Reparație la cheie – reparație cosmetică, euro-reparație capitală, euro-reparație LUX – toate sunt executate după standarde EUROPENE.

» Garantăm calitatea lucrărilor executate.
Toate serviciile și lucrările executate de compania noastră dispun de o garanție de la 2 ani. GARANȚIE REALĂ – nu vorbe și promisiuni. La finalizarea reparației primiți un certificat oficial de garanție, cu ștampila originală a companiei.
» Folosim doar materiale de calitate.
În timpul executării reparației în apartament noi utilizăm doar materiale de calitate. Nu acceptăm folosirea materialelor de calitate inferioară – nu am putea oferi garanțiile noastre și nu garantăm calitatea lucrărilor.
» Meșteri profesioniști și tehnologii profesionale.
Equipa noastră este formată doar din meșteri cu o experiență minimă de 5 ani. Ca să faci parte din echipa noastră, în afară de experiență, mai este necesar să întrunești anumite calități impuse de companie: Punctualitate, Amabilitate, Ordine și unul din cele mai importante – PROFESIONALISM.
» Politică transparentă de prețuri.
În compania noastră ne bazăm pe o politică transparentă de prețuri. La efectuarea devizului de cheltuieli sa iau în calcul 99% din toate cheltuielile posibile. 1% care rămâne și este posibil să nu se ia în calcul sunt datorită capriciilor clientului. Ce folos că altă companie vă oferă un deviz de cheltuieli mai ieftin, dacă nu sunt incluse toate detaliile, sau alte lucruri care pot să vă scape din vedere la început.
» Contract de prestare de servicii.
Înainte de începerea lucrărilor, se semnează un contract de prestare de servicii, unde sunt incluse toate detaliile proiectului sau lucrării: Timpul de începere și durata de execuție a lucrărilor, Prețul Total, Garanțiile Oferite – există penalizări pentru nerespectarea condițiilor de mai sus.

Calitate Superioară

Garanție Oficială

Tehnologii Europene

Design Interior

Renovări

Servicii Construcții

Contactează-ne

Cauți un serviciu de calitate cu GARANȚII REALE? Nu mai pierde timpul! Sună acum și convinge-te că faci alegerea corectă.

Cere o consultație gratuită și te contactăm în cel mai scurt timp.

6 + 8 =

Call Now Button