Servicii Profesioniste

Renovări și Reparație la Cheie, Design Interior, Construcții și Reconstrucții

Reparații și Renovări

Servicii de reparații

Design Interior

Servicii Construcții

Servicii de reparații

Compania noastră de construcții, specializată în Reparații la Cheie, Design Interior și Construcții Case în Chișinău vă oferă o gamă largă și complexă de servicii:

Reparație în apartamente, Reparația Casei, Reparații spații Comerciale și Industriale, Design Interior, Construcția Casei Particulare și Lucrări de Construcții Civile.

Serviciile noastre acoperă în totalitate cerințele oricărui client, pentru ca el sa nu fie nevoit sa apeleze la alți meșteri pe timpul efectuării lucrărilor sau să-și bată capul cu aprovizionarea materialelor necesar. Prestăm servicii începând de la consultații și proiecte de Design Interior până la lucrări complexe de Reparații la Cheie, Renovări și Finisări Interioare, Construcții Case și Reconstrucții.

Principalul avantaj de a contacta compania noastră este că vă oferim un serviciu ”all inclusive”, cu un Control de Calitate și Tehnologii la standarde Europene,  unde fiecare proces de lucru este realizat de către profesioniști în domeniul lor:

Calitatea si experienta face diferenta

Lucrări de Reparație și Renovări

Pentru a avea un rezultat de calitate în reparația apartamentului, reparația casei sau reparația oficiului, este nevoie ca toate lucrările să fie executate de specialiști specializați în domeniul lor. Nu merge treaba dacă luăm o echipă care face tot. După parerea noastră, meșteri universali – sunt meșterii care știu să facă de toate câte un pic. Este și logic că nu poți să-i ceri să fie expert în un anumit domeniu. De asta, în compania noastră, lucrările specializate sunt efectuate de către experți în fiecare domeniu: Electricitatea – executată de către electricieni autorizați, Instalațiile Sanitare – Instalator Autorizat…

Design Interior

Proiectele de Design Interior – sunt realizate de către Ingineri Designeri

De la un proiect de Design Interior depinde în mare parte de REZULTATUL FINAL. Elaborarea proiectelor de Design Interior nu este doar lucrul de a crea un interior frumos. Un proiect de Design Interior – în primul și în primul rând trebuie să fie PRACTIC și FUNCȚIONAL, executat din punct de vedere TEHNIC și după aia FRUMOS. Din cauza aceasta, la proiectul de Design Interior, pe lângă designer, la elaborare se implică și un Inginer Constructor, pentru a evita pe parcursul efectuării lucrărilor a greșelilor tehnice.  Plus la astea, un Proiect de Design Interior trebuie să fie REALIZABIL reieșind din bugetul clientului. Ce folos că faci un interior super ”doar pe hârtie”, dar clientul nu-l poate realiza din cauza ca materialele folosite sau piesele de mobilier sau nu există, sau sunt foarte scumpe.

Simplitatea si functionalitatea este cheia
Calitate si respectarea standardelor

Servicii în Construcții

Lucrările de Construcții – Conduse de către un Inginer Constructor Autorizat

La executarea construcțiilor, și anume a caselor de locuit particulare, ca și la reparații, sunt executate de către personal calificat. Nu face aceeași echipă toate lucrările. Echipele sunt divizate pe specialități. Așa se primește că de exemplu, la montarea acoperișului – este echipă specializată doar în montări de acoperișuri. Pe parcursul efectuării lucrărilor, pe șantier este mereu un Inginer Constructor Autorizat care urmărește și organizează lucrările și o dată la câteva zile, pe șantier vine un arhitect pentru a controla calitatea și respectarea proiectului inițial.

Contactează-ne

Cauți un serviciu de calitate cu GARANȚII REALE? Nu mai pierde timpul! Sună acum și convinge-te că faci alegerea corectă.

Cere o consultație gratuită și te contactăm în cel mai scurt timp.

10 + 14 =

Call Now Button