Servicii Profesioniste

Renovări și Reparație la Cheie, Design Interior, Construcții și Reconstrucții

Reparații și Renovări

Servicii de reparații

Design Interior

Servicii Construcții

Servicii de reparații

Compania noastră specializată în construcții, reparații la cheie, design de interior și construcția caselor individuale vă oferă o gamă largă și complexă de servicii:

Reparații în apartamente, case, spații comerciale și industriale, design de interior, construcția caselor individuale și lucrări de construcții civile.

Serviciile prestate de noi acoperă în totalitate cerințele oricărui client.

Principalul avantaj de a contracta compania noastră este că vă oferim un spectru larg de servicii, cu efectuarea controlului de calitate și tehnologii aliniate la standarde Europene, unde fiecare proces de lucru este realizat de profesioniști.

Calitatea si experienta face diferenta

Lucrări de reparație și renovări

Pentru o bună calitate a reparației apartamentului, casei sau a oficiului Dvs. este necesar ca toate lucrările să fie executate de meșteri specializați și cu experință.

Echipele de meșteri sunt clasificate în funcție de lucrări, în sens, NU optăm pentru meșteri universali!

Design de interior

Proiectele de Design Interior – sunt realizate de către ingineri designeri

Proiectul de design de interior este cel mai important. Elaborarea proiectelor de design de interior ne permite nu doar de a crea un spațiu frumos amenajat, dar și funcțional din toate punctele de vedere.

Pentru a ține cont de toate aspectele de funcționalitate într-un proiect de design de interior, la elaborarea acestuia participă și inginerul constructor, care se expune asupra greșelilor tehnice ce pot intreveni.

La fel, în elaborarea proiectului se ține cont de bugetul clientului și opțiunile pe care le poate avea în alegerea materialelor de construcție, pieselor de mobilier și accesoriilor.

Proiectul de design de interior poate fi modificat în funcție de necesități, până la aprobarea finală și semnarea actelor necesare în acest sens.

Simplitatea si functionalitatea este cheia
Calitate si respectarea standardelor

Servicii în construcții

Lucrările de construcții sunt ghidate și monitorizate de inginerul constructor autorizat.

La executarea construcțiilor, și special a caselor individuale, ca și la reparații, sunt executate de personal calificat. Lucrările nu sunt executate de aceeași echipă de meșteri! Ele fiind divizate pe specialități.

De exemplu, la montarea acoperișului va fi antrenată echipa specializată doar în lucrări de montare a acoperișului.

Zilnic, pe șantier este prezent inginerul constructor autorizat, care urmărește și asigură buna desfășurare și organizare a lucrărilor, iar periodic șantirul este vizitat de specialistul architect, pentru a verifica calitatea lucrărilor și respectarea proiectului inițial.

Contactează-ne

Cauți un serviciu de calitate cu GARANȚII REALE? Nu mai pierde timpul! Sună acum și convinge-te că faci alegerea corectă.

Cere o consultație gratuită și te contactăm în cel mai scurt timp.

1 + 9 =

Call Now Button